Izvještaji, Vijesti

Protiv Dečića opravdati ulogu favorita

Nakon pobjede na premijeri u domaćem šampionatu protiv Ibra, Sutjeska nastavlja takmičenje u Prvoj crnogorskoj košarkaškoj ligi.

Ekipa sjutra (20.30) u drugom kolu gostuje Dečiću – Sutjeska je favorit na ovom meču, ali tu ulogu treba da opravda na terenu.

“Očekivanja su da opravdamo ulogu favorita i ostvarimo pobjedu, ali i da napravimo malo bolji rezultat i ljepšu igru nego što smo do sada prikazivali. Poslije promjene trenera se trudimo da promijenimo neke stvari, uvedemo neke nove. Nadamo se da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolji, do ‘balona’ koji nam je glavni cilj. Da se spremimo što bolje. Opet smo bez Bojića i Tomaševića, treniramo u skraćenom rosteru. Nama je bitna ova utakmica protiv Dečića – kako rezultatski, tako i da pokažemo što bolju igru i popravimo neke stvari, koje nisu bile dobre”, rekao je u najavi meča centar Filip Barović.

Radoš Vuković očekuje da ekipa od starta igra agresivno i takvom pristupom dođe do trijumfa.

“Očekujemo pobjedu. Na treninzima se pripremamo za tu utakmicu. Trudićemo se da ispoštujemo dogovor sa trenerom, a to je da igramo agresivno”, kazao je Vuković.

Radoš je protiv Ibra u prvom kolu postigao četiri poena.

“Počastvovan sam i zahvalan igračima i trenerima što su me prihvatili nazad. Očekujem da se ove godine vratim u ritam, da ću da pomognem ekipi.”

FOTO: DRAGANA STJEPANOVIĆ