Izvještaji, Vijesti

Sutjeska gostuje Danilovgradu

Vremena za odmor nema – nastavlja se Prva crnogorska košarkaška liga, a Sutjeska sjutra (18) u 13. kolu gostuje Danilovgradu.

Ekipa je u prethodnom kolu upisala veoma bitnu pobjedu u derbiju nad Teodom u borbi za plasman u NLB ABA2 ligu, a sada je očekuje posljednja utakmica u prvom krugu.

Nakon gostovanja Danilovgradu slijedi Kup, a onda i pauza zbog obaveza reprezentacije Crne Gore, što će momcima dobro doći da se oporave, osvježe i spremno dočekaju naredne utakmice.

Ipak, prije toga treba odigrati meč protiv Danilovgrada. Utakmicu, zbog povreda, neće igrati Vulević, Spasojević i Bojić, dok će Mitrović i Tomašević biti u sastavu. Sutjeska je prethodne dvije sezone gubila u gostima od ovog rivala, pa oprez mora da bude prisutan, iako je naša ekipa favorit.

“Sigurno da je poslije teških utakmica na ‘balonu’ i utakmice protiv Teoda ekipa umorna. U ovakvim mečevima moramo biti motivisani i spremni, jer je svako gostovanje teško. Siguran sam, ako budemo pravi, da ćemo upisati još jednu bitnu pobjedu”, poručio je Pavle Đurišić.

FOTO: DRAGANA STJEPANOVIĆ