Izvještaji, Vijesti

Simić: Rastemo, motivisani smo i polako dižemo formu

Košarkaš Sutjeske, Stefan Simić u razgovoru za MeridianSportBH, nakon poraza od Zlatibora, kazao je da ekipa raste, da je motivisana i polako diže formu.

Simić je rekao da je KK Sutjeska protiv Zlatibora dobro igrala tri četvrtine, te da je u posljednjoj došlo do pada koncentracije, što je rival iskoristio.

“Utakmicu smo otvorili dobro, kako smo željeli i kako smo se dogovorili. Brzo smo stekli veliku prednost koju smo održavali do kraja treće četvrtine, a u četvrtoj je došlo do pada koncentracije i Zlatibor je to uspio iskoristiti. Jedino što nas raduje je to da smo u ovom meču pokazali i više dobrih minuta nego u prošlom, iako smo tamo slavili. Pokazali smo da rastemo kao ekipa i polako dižemo formu, mislim da možemo izvući pouke i ovo je dobra škola za nastavak sezone”, rekao je Simić za MeridianSportBH.

KK Sutjeska sjutra (19) igra protiv Mladosti, posljednje ekipe za koju je Simić nastupao prije dolaska u Nikšić.

“Protiv Mladosti ćemo prikazati maksimalnu borbenost, jako smo motivisani, a imamo veoma malo slobodnog vremena za pripremu, za razliku od Zemunaca. Nadam se pozitivnom ishodu, mislim da rastemo,  prikazali smo zavidnu igru iako smo izgubili. Tih deset minuta nas je koštalo, ali nadam se da ćemo to protiv Mladosti popraviti i doći do veoma bitne pobjede”, kazao je Simić.

FOTO: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović