Izvještaji, Vijesti

Otašević: Cilj je da pobijedimo u Rožajama

Nastavlja se takmičenje u Prvoj crnogorskoj košarkaškoj ligi, a Sutjeska u 14. kolu, sjutra (17) gostuje Ibru u Rožajama.

Nakon 13 odigranih utakmica ekipa sa 11 pobjeda drži prvo mjesto na tabeli i niz želi da nastavi i u Rožajama. Utakmica neće biti laka, Ibar se nedavno pojačao, ali naš košarkaš Đorđe Otašević poručuje da ekipa na ovo gostovanje odlazi sa samo jednim ciljem – da pobijedi.

„Imali smo deset dana da se pripremimo za ovu utakmicu, radili smo na nekim stvarima, a vratili su se i igrači koji su bili povrijeđeni. Na utakmicu idemo puni samopouzdanja. Ibar je, kao i svaka ekipa u Crnoj Gori, na svom terenu veoma zahtjevna i nezgodna. Pojačali su se sa tri igrača, vodi ih trener iz Nikšića, Zoran Glomazić, što će utakmicu učiniti težom. Nećemo ih potcijeniti, ali je cilj da pobijedimo“, rekao je uoči ove utakmice Otašević.

Kako sezona odmiče Otašević igra sve bolje i u dobroj formi dočekuje odlučujuće utakmice, kako u crnogorskom šampionatu, tako i u NLB ABA2 ligi.

„Zahvaljujući dobrim treninzima osjećam sa bolje fizički i imam više samopouzdanja. Zadovoljan sam svojim učinkom i sa puno samopouzdanja idem u nastavak sezone.

FOTO: DRAGANA STJEPANOVIĆ