Izvještaji, Vijesti

Mlađe kategorije Sutjeske potvrđuju kvalitet

Mlađe kategorije Sutjeske – mlađi pioniri, pioniri, kadeti i juniori imali su uspješnu polusezonu u svojim ligama, ostvarili zapažene rezultate i još jednom potvrdili da naši treneri dobro rade sa mlađim kategorijama.

Kadeti Sutjeske su u 10. kolu grupe B Srednje regije na domaćem parketu savladali Moraču (84:49) i sa prvog mjesta se plasirali u Superligu! Momci, koje trenira Željko Jovanović, su dominantno završili takmičenje u grupi B, ostvarili sedam pobjeda, pretrpjeli jedan poraz i u velikom stilu se plasirali u Superligu.

I juniori su potvrdili kvalitet. Oni su u 10. kolu grupe A Srednje regije pobijedili Budućnost Voli (76:72) i sa druge pozicije izborili plasman u Superligu. Ekipa Vladimira Taušana je zabilježila osam pobjeda i dva poraza.

Mlađi pioniri su u petom kolu, posljednjem u prvom dijelu sezone, savladali SC Derbi 71:57 i potvrdili svoj potencijal. Dječaci, koje trenira Nikola Đoković, su u grupi A Srednje regije ostvarili tri pobjede, uz dva poraza, i sa drugog mjesta dočekuju nastavak lige naredne godine.

Pioniri Sutjeske, koje trenira Velibor Mrvaljević, danas u 10. kolu grupe B Srednje regije gostuju Lovćenu. Naša sjajna ekipa je u dosadašnjem dijelu sezone zabilježila devet pobjeda, ima samo jedan poraz i ukoliko danas pobijedi sa prvog mjesta će se plasirati u Superligu!

Bravo!