Izvještaji, Vijesti

Da uz pomoć navijača napravimo pravu košarkašku predstavu

U prvom polufinalnom meču Prve crnogorske košarkaške lige protiv Budućnosti, Sutjeska je bila ravnopravan rival svih 40 minuta – momci su odigrali odličnu utakmicu, a da su imali malo više sreće, stigli bi i do pobjede.

Hrabro, borbeno, fokusirano je igrala Sutjeska tokom čitave utakmice u „Morači“, ali je promašila neke zicere, koji su mogli da odvedu meč na našu stranu. Na kraju je Budućnost slavila (84:77) i povela 1:0 u polufinalnoj seriji.

Ali, prvi susret je arhiviran, jer je sjutra (18) u Nikšiću na programu druga utakmica. Ekipa je spremna i motivisana, a momci obećavaju dobru igru, kao i u prvom susretu.

“Nakon dobrog otpora i velike borbe u prvoj polufinalnoj utakmici, radujemo se što ćemo dočekati najbolji crnogorski tim na svom terenu i pred svojom publikom. Pokušaćemo da uz veliko požrtvovanje u odbrani i timsku igru u napadu odgovorimo kvalitetu ekipe Budućnosti”, poručio je član stručnog štaba Boško Bošković.

U četvrtfinalu NLB ABA2 lige protiv Vojvodine ekipa je imala veliku podršku sa tribina. Vjerujemo da će publika i sjutra doći u Sportski centar, napuniti salu, te fer i korektnim navijanjem podržati momke i stručni štab, koji su to ove sezone apsolutno zaslužili.

“Pozivamo sve naše navijače i ljubitelje košarke da dođu u što većem broju da nas podrže, da zajedno napravimo dobru košarkašku predstavu”, kazao je Bošković.