Вијести, Извјештаји

Сутјеска домаћин Ловћену, Вујачић: Очекујем право издање екипе



Након пораза против Даниловграда, пред Сутјеском је нови меч у Првој црногорској кошаркашкој лиги – екипа сјутра (18) у Спортском центру, у 16. колу, дочекује Ловћен.

Сутјеска је и даље лидер на табели, има 10 побједа и два пораза, уз утакмицу мање. Тренер, Дарко Вујачић очекује реакцију екипе након пораза у претходном колу.

„Непларниран пораз од Даниловграда. Лоше издање у оба правца, нисмо одговорили онако како треба. Надам се да се то до краја неће поновити. Нисмо личили на екипу, Даниловград је искористио наше слабости и тај пораз може много да нас кошта. Надам се да ће момци против Ловћена одреаговати на прави начин”, рекао је у најави меча тренер наше екипе.

Уочи утакмице са Ловћеном екипа има кадровских проблема.

„Чека на захтјевна утакмица и поново имамо здравствених проблема. Јутрос нам се прикључио Варајић, који је паузирао четири дана, Вулевић је и даље одсутан. Против Даниловграда је Копривица повриједио шаку и неће моћи десет дана да помогне екипи. Видјећемо сјутра какав ће бити здравствени билтен. Без обзира на то, момци који буду изашли на паркет свјесни су шта морамо да урадимо. Очекујем право издање екипе. Морамо се изборити са тим проблемима. Ова утакмица треба да нас погура још јаче”, рекао је Вујачић.

Против Даниловграда је шансу добио и најмлађи првотимац – Огњен Гутовић. Ушао је у игру средином посљедње четвртине, а меч завршио са седам поена и два скока.

„Добио сам прилику, тренер и стручни штаб су имали повјерења у мене. Покушали смо посљедњих пет минута да стигнемо заостатак, али нажалост нисмо успјели да се вратимо у потпуности. Задовољан сам својом игром, радом и трудом на тренинзима. Потрудићу се да добијем још оваквих прилика“, казао је Гутовић.

ФОТО: ДРАГАНА СТЈЕПАНОВИЋ