Вијести, Извјештаји

Приморје је добра екипа, али ћемо дати све од себе да дођемо до побједе

Тријумфом у претходном колу над Котором (89:75) Сутјеска се вратила на побједнички пут након пораза у Пљевљима и поново заузела лидерску позицију у Првој црногорској кошаркашкој лиги.

Екипа је у Котору била убједљива, фуриозно одиграла друго полувријеме, у којем је имала и 23 поена предности (72:59), па је на крају лако стигла до 16. тријумфа у домаћем шампионату.

Али циљ, а то је пласман у НЛБ АБА2 лиг наредне сезоне, још није остварен. Екипа је на добром путу, а још један корак ка том циљу покушаће да направи сјутра (19) на домаћем терену против Приморја.

Дерби 21. кола игра се у Никшићу, а Приморје у Спортски центар долази након тријумфа над Јединством у претходном колу, па и даље има шансе да избори пласман у НЛБ АБА2 лигу наредне сезоне.

„Против Котора смо показали реакцију. Надам се да ћемо наставити у том ритму. Приморје је добра екипа, која претендује да се пласира у НЛБ АБА2 лигу наредне сезоне. Савладали смо их у првој утакмици у Херцег Новом. Фаворити смо на овом мечу, као и на сваком на домаћем терену. Покушаћемо да дођемо до још једне побједе“, рекао је у најави утакмице капитен Милош Вујовић.

Након меча са Приморјем екипу очекује први меч четвртфинала НЛБ АБА2 лиге. У Никшић, у сриједу (18) долази Војводина. Биће то прва утакмица регионалног такмичења након четири године у нашој дворани. Самим тим, меч против Приморја је лијепа увертира да публика дође сјутра у Спортски центар и буде вјетар у леђа екипи.

„Било би лијепо да дође више људи против Приморја. Да покажемо да ћемо бити тешки домаћини Војводини“, поручио је Вујовић.

ФОТО: ДРАГАНА СТЈЕПАНОВИЋ