Вијести, Извјештаји

Ведерс: Саиграчи су невјероватни, против Миленијума идемо на побједу

Након „балона“ НЛБ АБА2 лиге у Широком Бријегу, те овјереног пласмана на завршни турнир, пред Сутјеском су обавезе у домаћем првенству.

Екипа сјутра (19:30) у 18. колу Прве црногорске кошаркашке лиге дочекује Миленијум и евентуалном побједом би обезбиједила пласман у АБА2 лигу наредне године, што је и био циљ уочи почетка сезоне.

Мајкл Ведерс очекује да екипа на терен изађе са добром енергијом, да одигра, прије свега јаку одбрану, која би омогућила што више лаких поена у нападу.

„Очекујем да на терен изађемо са добром енергијом. Потребно је да одиграмо агресивно у одбрани, како бисмо из добре дефанзиве дошли до лаких поена послије контри. Тако ћемо лакше доћи до циља, а то је побједа у овом мечу“, рекао је у најави сјутрашње утакмице Ведерс.

Ведерсу је Сутјеска први клуб ван САД. Период адаптације је прошао, Мајкл је задовољан како су га саиграчи прихватили, а допада му се и наш град.

„Саиграчи су невјероватни, сви су пријатељски расположени. Одличан је амбијент. Град ми се свиђа, лијепо је окружење, али је понекад хладно“, казао је Ведерс.

ФОТО: ДРАГАНА СТЈЕПАНОВИЋ