Вијести

Сутјеска у дербију дочекује Ловћен

Вријеме је за дерби – Сутјеска сјутра (18) у Никшићу игра са Ловћеном утакмицу деветог кола Прве црногорске кошаркашке лиге.

Сутјеска је, након осам кола, на скору 6-1, па би је побједа у сјутрашњем дуелу лансирала на прво мјесто, али и дала вјетар у леђа пред наредно гостовање Јединству (уторак, 19) и предстојећи „балон“ НЛБ АБА2 лиге у Новом Саду. Екипу су, у међувремену, појачали Илија Горановић, Стефан Митровић и Милош Јовић, док је Богдан Бојић ван састава због повреде.

„Долази нам незгодна екипа Ловћена, добро састављена, одређени играчи су дуго са тренером, прилично су уиграни. Али, ми смо у Никшићу против сваке екипе фаворити и очекујем да новом побједом потврдимо добру утакмицу, коју смо одиграли против Приморја. Код нас се дешавају неке боље ствари – добили смо појачања, има нас више на тренингу, можемо нормално да тренирамо. Очекујем да то што смо до сада радили преточимо у једну добру утакмицу и побиједимо“, поручио је Филип Баровић.

Са друге стране Ловћен је на скору 4-3. Али, Радосав Спасојевић поручује да се ради о одличној, уиграној екипи…

„Ловћен је одлична екипа. Највећа предност је што играмо на домаћем терену и што смо напокон комплетни. Очекујем побједу“, поручио је Спасојевић.

Спасојевић је претходних дана имао проблема са стопалом, једно вријеме није тренирао.

„Имао сам краћу паузу, мало ме мучи стопало, али из дана у дан је све боље“, поручио је Рашо.

ФОТО: ДРАГАНА СТЈЕПАНОВИЋ