Вијести, Извјештаји

Сутјеска гостује Даниловграду

Времена за одмор нема – наставља се Прва црногорска кошаркашка лига, а Сутјеска сјутра (18) у 13. колу гостује Даниловграду.

Екипа је у претходном колу уписала веома битну побједу у дербију над Теодом у борби за пласман у НЛБ АБА2 лигу, а сада је очекује посљедња утакмица у првом кругу.

Након гостовања Даниловграду слиједи Куп, а онда и пауза због обавеза репрезентације Црне Горе, што ће момцима добро доћи да се опораве, освјеже и спремно дочекају наредне утакмице.

Ипак, прије тога треба одиграти меч против Даниловграда. Утакмицу, због повреда, неће играти Вулевић, Спасојевић и Бојић, док ће Митровић и Томашевић бити у саставу. Сутјеска је претходне двије сезоне губила у гостима од овог ривала, па опрез мора да буде присутан, иако је наша екипа фаворит.

„Сигурно да је послије тешких утакмица на ‘балону’ и утакмице против Теода екипа уморна. У оваквим утакмицама морамо бити мотивисани и спремни, јер је свако гостовање тешко. Сигуран сам, ако будемо прави, да ћемо уписати још једну битну побједу“, поручио је Павле Ђуришић.

ФОТО: ДРАГАНА СТЈЕПАНОВИЋ