Вијести, Извјештаји

Сутјеска гостује Даниловграду, Симић: Добро смо тренирали, очекујем побједу

До одласка у Широки Бријег на посљедњи „балон“ НЛБ АБА2 лиге кошаркашки клуб Сутјеска одиграће четири меча у Првој лиги Црне Горе.

Пред тимом Велимира Гашића су утакмице редовног кола са Даниловградом, Теодом и Миленијумом, те одложени меч 11. кола са Ловћеном.

Прву утакмицу Сутјеска игра сјутра (18) у гостима против Даниловграда у 13. колу домаћег шампионата. Послије 10 одиграних утакмица наша екипа има седам побједа и три пораза, уз два меча мање, и у сваки дуел улази са жељом да тријумфује и што прије дође до циља, а то је пласман у АБА2 лигу следеће сезоне.

Утакмица против Даниловграда биће прва у црногорском првенству коју ће одиграти Стефан Симић. Он није имао право наступа против Ибра, Приморја и СЦ Дербија, а неће играти ни против Ловћена, јер је ријеч о одложеним утакмицама које је наш клуб требало да одигра прије Симићевог доласка у Никшић.

„Очекује нас низ утакмица у домаћем првенству. Држимо све у нашим рукама и надамо се да ћемо остварити максималан скор у том низу до почетка „балона“ АБА2 лиге. Прва од тих утакмица је у суботу против Даниловграда – добро смо тренирали цијеле недеље и очекујем побједу у том мечу“, казао је Симић.

Сутјеска је у првом мечу одиграном против Даниловграда ове сезоне славила 81:71.

ФОТО: АБА Леагуе ј.т.д/Драгана Стјепановић