Вијести, Извјештаји

Симић: Растемо, мотивисани смо и полако дижемо форму

Кошаркаш Сутјеске, Стефан Симић у разговору за МеридианСпортБХ, након пораза од Златибора, казао је да екипа расте, да је мотивисана и полако диже форму.

Симић је рекао да је КК Сутјеска против Златибора добро играла три четвртине, те да је у посљедњој дошло до пада концентрације, што је ривал искористио.

“Утакмицу смо отворили добро, како смо жељели и како смо се договорили. Брзо смо стекли велику предност коју смо одржавали до краја треће четвртине, а у четвртој је дошло до пада концентрације и Златибор је то успио искористити. Једино што нас радује је то да смо у овом мечу показали и више добрих минута него у прошлом, иако смо тамо славили. Показали смо да растемо као екипа и полако дижемо форму, мислим да можемо извући поуке и ово је добра школа за наставак сезоне”, рекао је Симић за МеридианСпортБХ.

КК Сутјеска сјутра (19) игра против Младости, посљедње екипе за коју је Симић наступао прије доласка у Никшић.

“Против Младости ћемо приказати максималну борбеност, јако смо мотивисани, а имамо веома мало слободног времена за припрему, за разлику од Земунаца. Надам се позитивном исходу, мислим да растемо, приказали смо завидну игру иако смо изгубили. Тих десет минута нас је коштало, али надам се да ћемо то против Младости поправити и доћи до веома битне побједе”, казао је Симић.

ФОТО: АБА Леагуе ј.т.д/Драгана Стјепановић