Вијести, Извјештаји

Против Дечића оправдати улогу фаворита

Након побједе на премијери у домаћем шампионату против Ибра, Сутјеска наставља такмичење у Првој црногорској кошаркашкој лиги.

Екипа сјутра (20.30) у другом колу гостује Дечићу – Сутјеска је фаворит на овом мечу, али ту улогу треба да оправда на терену.

„Очекивања су да оправдамо улогу фаворита и остваримо побједу, али и да направимо мало бољи резултат и љепшу игру него што смо до сада приказивали. Послије промјене тренера се трудимо да промијенимо неке ствари, уведемо неке нове. Надамо се да ћемо из утакмице у утакмицу бити бољи, до ‘балона’ који нам је главни циљ. Да се спремимо што боље. Опет смо без Бојића и Томашевића, тренирамо у скраћеном ростеру. Нама је битна ова утакмица против Дечића – како резултатски, тако и да покажемо што бољу игру и поправимо неке ствари, које нису биле добре“, рекао је у најави меча центар Филип Баровић.

Радош Вуковић очекује да екипа од старта игра агресивно и таквом приступом дође до тријумфа.

„Очекујемо побједу. На тренинзима се припремамо за ту утакмицу. Трудићемо се да испоштујемо договор са тренером, а то је да играмо агресивно“, казао је Вуковић.

Радош је против Ибра у првом колу постигао четири поена.

„Почаствован сам и захвалан играчима и тренерима што су ме прихватили назад. Очекујем да се ове године вратим у ритам, да ћу да помогнем екипи.“

ФОТО: ДРАГАНА СТЈЕПАНОВИЋ