Вијести, Извјештаји

Оташевић: Циљ је да побиједимо у Рожајама

Наставља се такмичење у Првој црногорској кошаркашкој лиги, а Сутјеска у 14. колу, сјутра (17) гостује Ибру у Рожајама.

Након 13 одиграних утакмица екипа са 11 побједа држи прво мјесто на табели и низ жели да настави и у Рожајама. Утакмица неће бити лака, Ибар се недавно појачао, али наш кошаркаш Ђорђе Оташевић поручује да тим на ово гостовање одлази са само једним циљем – да побиједи.

„Имали смо десет дана да се припремимо за ову утакмицу, радили смо на неким стварима, а вратили су се и играчи који су били повријеђени. На утакмицу идемо пуни самопоуздања. Ибар је, као и свака екипа у Црној Гори, на свом терену веома захтјевна и незгодна. Појачали су се са три играча, води их тренер из Никшића, Зоран Гломазић, што ће утакмицу учинити тежом. Нећемо их потцијенити, али је циљ да побиједимо“, рекао је уочи ове утакмице Оташевић.

Како сезона одмиче Оташевић игра све боље и у доброј форми дочекује одлучујуће утакмице, како у црногорском шампионату, тако и у НЛБ АБА2 лиги.

„Захваљујући добрим тренинзима осјећам са боље физички и имам више самопоуздања. Задовољан сам својим учинком и са пуно самопоуздања идем у наставак сезоне.“

ФОТО: ДРАГАНА СТЈЕПАНОВИЋ