Вијести, Извјештаји

Млађе категорије Сутјеске потврђују квалитет

Млађе категорије Сутјеске – млађи пионири, пионири, кадети и јуниори имали су успјешну полусезону у својим лигама, остварили запажене резултате и још једном потврдили да наши тренери добро раде са млађим категоријама.

Кадети Сутјеске су у 10. колу групе Б Средње регије на домаћем паркету савладали Морачу (84:49) и са првог мјеста се пласирали у Суперлигу! Момци, које тренира Жељко Јовановић, су доминантно завршили такмичење у групи Б, остварили седам побједа, претрпјели један пораз и у великом стилу се пласирали у Суперлигу.

И јуниори су потврдили квалитет. Они су у 10. колу групе А Средње регије побиједили Будућност Воли (76:72) и са друге позиције изборили пласман у Суперлигу. Екипа Владимира Таушана је забиљежила осам побједа и два пораза.

Млађи пионири су у петом колу, посљедњем у првом дијелу сезоне, савладали СЦ Дерби 71:57 и потврдили свој потенцијал. Дјечаци, које тренира Никола Ђоковић, су у групи А Средње регије остварили три побједе, уз два пораза, и са другог мјеста дочекују наставак лиге наредне године.

Пионири Сутјеске, које тренира Велибор Мрваљевић, данас у 10. колу групе Б Средње регије гостују Ловћену. Наша сјајна екипа је у досадашњем дијелу сезоне забиљежила девет побједа, има само један пораз и уколико данас побиједи са првог мјеста ће се пласирати у Суперлигу!

Браво!