Вијести, Извјештаји

Минић: Момци су испоштовали договор и на томе им захваљујем

Почетак Прве црногорске кошаркашке лиге је био успјешан, а Сутјеска убједљива – екипа је синоћ на домаћем терену убједљиво савладала Ибар (97:70).

Екипа је од старта играла агресивно, из контри постизала лаке поене, а дилеме око побједника ниједног момента није било.

Сутјеска је већ на полувремену имала 22 поена предности (50:28). Почетком наставка су гости, са двије везане тројке, пришли на минус 16, али је брзо услиједио одговор наше екипе, која је, у једном тренутку, имала плус 30 (93:63).

Агресивно, брзо, са одличном енергијом – тако је играла Сутјеска у првом колу домаћег шампионата.

„Очекивали смо много тежу утакмицу. Момци су договор из свлачионице пренијели на терен и ја им се на томе захваљујем. Договорили смо се да играмо агресивно и брзо, што су они испоштовали. То је начин игре који ја волим и који ћемо ми да презентујемо на терену. Још једном им честитам на побједи“, рекао је након утакмице Милош Минић, који је водио екипу против Ибра.

Минић је на утакмици дао шансу и најмлађим играчима – Максиму Вујовићу и Радошу Вуковићу. Вујовић је утакмицу завршио са осам поена (3/3 из игре), док је Вуковић убацио четири поена.

Сутјеска у наредном колу гостује Дечићу.

ФОТО: ДРАГАНА СТЈЕПАНОВИЋ