Вијести, Извјештаји

Да уз помоћ навијача направимо праву кошаркашку представу

У првом полуфиналном мечу Прве црногорске кошаркашке лиге против Будућности, Сутјеска је била равноправан ривал свих 40 минута – момци су одиграли одличну утакмицу, а да су имали мало више среће, стигли би и до побједе.

Храбро, борбено, фокусирано је играла Сутјеска током читавог меча у „Морачи“, али је промашила неке зицере, који су могли да одведу меч на нашу страну. На крају је Будућност славила (84:77) и повела 1:0 у полуфиналној серији.

Али, први сусрет је архивиран, јер је сјутра (18) у Никшићу на програму друга утакмица. Екипа је спремна и мотивисана, а момци обећавају добру игру, као и у првом сусрету.

„Након доброг отпора и велике борбе у првој полуфиналној утакмици, радујемо се што ћемо дочекати најбољи црногорски тим на свом терену и пред својом публиком. Покушаћемо да уз велико пожртвовање у одбрани и тимску игру у нападу одговоримо квалитету екипе Будућности“, поручио је члан стручног штаба Бошко Бошковић.

У четвртфиналу НЛБ АБА2 лиге против Војводине екипа је имала велику подршку са трибина. Вјерујемо да ће публика и сјутра доћи у Спортски центар, напунити салу, те фер и коректним навијањем подржати момке и стручни штаб, који су то ове сезоне апсолутно заслужили.

„Позивамо све наше навијаче и љубитеље кошарке да дођу у што већем броју да нас подрже, да заједно направимо добру кошаркашку представу“, казао је Бошковић.