Вијести, Извјештаји

Без Баровића у реваншу, Сутјеска има предност из првог меча

Након побједе у првом мечу (85:81), Сутјеску сјутра (19) против Подгорице у „Бемакс арени“ очекује реванш плеј-офа Прве црногорске кошаркашке лиге.

Имала је екипа у првом сусрету у неколико наврата 17 поена предности, контролисала утакмицу, могла да забиљежи убедљивију побједу, али је на крају на семафору писало 85:81.

Сада слиједи реванш у „Бемакс арени“, у који наша екипа улази ослабљена. Бојић и Томашевић су од раније одсутни, Војиновић је пропустио и прву утакмицу, а у реваншу неће бити Горановића, као ни Баровића.

Иза Филипа Баровића је одлична сезона, а наш центар бриљирао је и у претходном мечу против Подгорице када је убацио 32 поена. Памти се и његова серија од 12 поена заредом на том сусрету, када је екипи трасирао пут до побједе. Баровић пропустити реванш, а екипа ће покушати да оствари резултат који је води у полуфинале.

„У Подгорицу долазимо са четири поена предности, иако смо се надали да ће она након првог меча бити већа. Морамо да играмо максимално посвећено и одговорно. Имамо рецепт из прве утакмице како да играмо. Покушаћемо да побиједимо и пласирамо се у полуфинале“, поручио је Никола Кочовић.

ФОТО: ДРАГАНА СТЈЕПАНОВИЋ